Σχετικά με την Μηλέα

Είμαι η Μηλέα, έχω τελειώσει τις σπουδές μου ως Ειδικός Κινησιοθεραπείας. Εργάζομαι στον τομέα της ευεξίας από το 2016.Έχω κάνει εξειδικευμένα σεμινάρια σε μασάζ εγκυμοσύνης, ρεφλεξολογίας, θεραπευτικό μασάζ, σιάτσου, κυτταρίτιδας και μασάζ βαθιάς πίεσης.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον πελάτη να νιώσει στη απόλυτη εμπειρία του μασάζ. Οι θεραπείες που παρέχω στη Μήλο είναι διαθέσιμες στο ξενοδοχείο, στο σπίτι, στο διαμέρισμα ή στο σκάφος σας.

Χρησιμοποιώ αποκλειστικά Ελληνικά Βιολογικά Προϊόντα, όπως το ελαιόλαδο, έτσι ώστε να προστατέψω τον πελάτη από τυχόν αλλεργίες. Οι υπηρεσίες μου θα σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε την ενέργεια σας και να βιώσετε την αναζωογονητική αίσθηση της πλήρης ηρεμίας και χαλάρωσης.

Milea Δωροκάρτα

Ανακαλύψτε την Milea Gift Card που θα χαρίσει ανανέωση στους φίλους ή στους αγαπημένους σας.

Ένα ξεχωριστό δώρο για ένα ταξίδι ευεξίας  που θα θεραπεύσει το σώμα και το πνεύμα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε οποιαδήποτε θεραπεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το τέλειο δώρο.

Milea Δωροκάρτα

Ανακαλύψτε την Milea Gift Card που θα χαρίσει ανανέωση στους φίλους ή στους αγαπημένους σας.

Ένα ξεχωριστό δώρο για ένα ταξίδι ευεξίας  που θα θεραπεύσει το σώμα και το πνεύμα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε οποιαδήποτε θεραπεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το τέλειο δώρο

Η Ιστορία της “Μηλέας”

Ο καρπός της Μηλέας ανέκαθεν ήταν συνδεδεμένος με την λατρεία της θεάς Αφροδίτης, της θηλυκής θεότητας του έρωτα. Παρατηρείται πως το μήλο θεωρείται ο θεϊκός καρπός-σήμα της αγάπης, της γονιμότητας αλλά και το σύμβολο του ακατόρθωτου.
Η λατρεία του μήλου ως σύμβολο της θεάς Αφροδίτης, ξεκινάει από την αγάπη ενός ζευγαριού, του Μήλου και της Πελίας. Ο Μήλος μετέβη στην Κύπρο και εκεί γνώρισε τον βασιλιά του νησιού, τον Άδωνη. Μετά την σύναψη ισχυρής φιλίας, αυτός με την σειρά του, του προσέφερε την Πελία για σύζυγο η οποία ήταν πολύ πιστή απέναντι στη θέα Αφροδίτη. Οι δύο νέοι συνδέθηκαν με αισθήματα παράφορου έρωτα, αποτελέσματα του οποίου ήταν η εγκυμοσύνη της Πελίας. Ο γιος του Μήλου ήταν ένα όμορφο αγόρι το οποίο έταξαν στην θέα Αφροδίτη, ενώ το παιδί πήρε το όνομα του πατέρα. Ο Άδωνης έφυγε νωρίς από την ζωή και ο Μήλος καταρρακωμένος έδωσε τέλος στην ζωή του στο δέντρο όπου και πήρε το όνομα του, Μηλέα. Η Πελία μη μπορώντας να το αντέξει όλο αυτό έδωσε κι αυτή τέλος στην ζωή της στο ίδιο δέντρο. Οι πράξεις του ζευγαριού συγκίνησαν την θέα Αφροδίτη και αποφάσισε να διατηρήσει την μνήμη τους, μεταμορφώνοντας την Πελία σε περιστέρι(το ιερό πτηνό της) και τον Μήλο, στον καρπό μήλο, το σύμβολο της. Το παιδί τους ήταν πάντα υπό την προστασία της θεότητας, και αργότερα όταν αποίκησε σε ένα νησί πήρε το όνομα του, Μήλος. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η ύπαρξη του αγάλματος της θεάς Αφροδίτης στη Μήλο.